MAGMUSKLER OCH BEN

Idag ska vi träna magmusklerna och benen ordentligt! Dessa två pass utav Cassey (blogilates) är riktigt tuffa så var supernoga med stretchingen! Första gången jag körde dem hade jag sådan nådig träningsvärk efteråt att jag knappt kunde gå. Så pressa dig igenom dem och gör en ordentligt stretch efteråt. Lycka till! Och kom ihåg - en snygg kropp är någonting som du måste förtjäna! Det ligger mycket jobb bakom, men ingenting är omöjligt! Allt handlar om att kämpa för att få det man vill ha! Så ge inte upp.


hård träning!




Idag tränar vi hårt tillsammans med supersmala (och vältränade!) Niki. Kör igenom alla olika övningar i de olika videorna och gör dem 3ggr. Minst 12 reps i varje övning. Drick mycket vatten, för det blir tufft! Å andra sidan kommer en snygg kropp inte gratis.


LETS GO


JAG ÄR SÅ TAGGAD ATT BÖRJA TRÄNA PÅ RIKTIGT NU! Hänger ni med på min resa? Hoppas jag! Och jag hoppas på att ni också ska bli taggade! Herregud det är bara 70något dagar till sommarlovet... READY, STEADY, GOOO!!


BLOGILATES

Idag hjälper Blogilates oss genom Butt Blaster att uppnå en tajtare snyggare rumpa! Videon visar lite nya roliga rumpövningar som förhoppningsvis får rumpan att brinna!


keep on.

Många studier visar att effekten utav träning är långvarig och ger dig en bättre hälsa över lag, kan hjälpa dig att gå ned i vikt och ge dig en god kondition. Nyckeln är att träna korta träningspass så ofta som möjligt - 10-20 minuter gör stor skillnad. Jag skulle rekommendera dig att minst 2 gånger i veckan utav dessa tillfällen ägna dig åt någon form utav styrketräning för att uppnå goda resultat. Ingen muskel bör tränas mer än 3ggr/vecka. Musklerna behöver en hel dags vila mellan styrkepassen - så var noga med att växla mellan träning och vila. Om du känner att du vill träna mer än 3 ggr i veckan - utför då konditionsträning i form av ex. raska promenader eller trappträning. Samtidigt är det viktigt att inte överdriva sin tränig för att orka fortsätta att träna. Tillåt dig att få längta efter nästa träningspass om du är superpeppad! På så sätt blir förhoppningsvis träningspassen av även fortsättningsvis.
KÄLLA: http://stayfit.blogg.se/2011/january/

ALLA BORDE SE DETTA KLIPPET.


Om du dricker mycket läsk eller andra sockerhaltiga drycker, rekommenderar jag dig att titta på detta klippet! Ofta när man vill förändra sin kost väljer vi ofta att se till maten. Men vi glömmer ofta bort något som är lika viktigt - vad vi dricker. Drycker som innehåller mycket socker som läsk, saft, festis väljer jag många gånger bort av den enkla anledningen att isvatten smaksatt med en citron eller lime tillfredsställer mig lika mycket och är bättre för min kropp. Men det gäller även alkoholhaltiga drycker som innehåller en hel del kcal. Så vill du bli smal, tänk inte bara över vad du äter, utan vad du dricker också.

KÄLLA: http://stayfit.blogg.se/2011/january/


FOR BEGINNERS



NIKE: THE HUMAN CHAIN

-IT'S NOT HOW YOU START, IT'S HOW YOU FINISH. IT'S NOT WHERE YOU'RE FROM, IT'S WHERE YOU'RE AT. EVERYBODY GETS KNOCKED DOWN, HOW QUICK ARE YOU GOING TO GET UP?


David Kirch "The Assmaster".

Vem vill ha en snygg rumpa? Alla! Rumpan är enligt mig en av de kvinnligaste kroppsdelarna och kräver en hel del arbete för att hålla den fast och fin. Många utav er känner förhoppningsvis till David Kirch "The Assmaster". Han fick sitt smeknamn då han jobbade som personlig tränare för Karolina Kurkova. Hon blev så imponerad hur han formade hennes rumpa därav namnet - The Master of the ass. Han har sedan dess blivit en väldigt populär PT i USA och har även tränat många andra kända kvinnor som Heidi Klum, Liv Tyler, Naomi Campbell, Linda Evangelista och Anne Hathaway.  Nedan finns det massa härliga övningar som David Kirsch bjuder oss på:
 





källa http://stayfit.blogg.se/2011/january/


THAT'S RIGHT!


Att nå sitt ideal handlar först och främst om att älska sig själv. En sådan sak som att uppskatta den man är, vilja titta i spegeln och våga yttra orden - "jag är vacker", "jag älskar mig själv" är ett jättekliv i rätt riktning. Med uppfattningen om att du inte skulle vara det och ständigt peka på dina brister, det du vill korrigera med din kropp och med dig själv kommer aldrig göra dig nöjd. Inte ens när du fått det du bett om. Du kommer alltid att vara otillfreds med dig själv, ouppmärksam och blind för vad som verkligen är vackert med dig själv och i livet.

Skönhet kommer naturligt när man tar hand om sig själv och älskar den man är. När du är lycklig i själen och i harmoni med din kropp, kommer din insida speglas även på din utsida. Skönhet kommer inifrån. Så tänk över vad i livet som verkligen får dig att må bra. Uteslut allt som inte får dig att göra det. När du älskar dig själv, kommer du också bli så vacker som du förtjänar att vara. Din utsida speglar alltid din utsida, likt en spegel. Spegel spegel på väggen där....

KÄLLA: http://stayfit.blogg.se/2011/january

23 march

Sorry att jag varit så off.. har legat och varit jättesjuk i 2hela veckor.. verkligen inte kul! Hoppas ni haft det bättre iaf, puss!

1233


snygg chey!

BOM BOM WOOW

Tumblr_lhkkm1zmjc1qgl5bzo1_500_large

beauty

Tumblr_lhm4y8ucy21qboxego1_500_large
Tumblr_lhmiu1scuh1qdn1dfo1_500_large

MYSDRESS



n a t a c h a


cute outfit!

true.

livet är som ett lotteri
det finns bara ett visst antal vinstlotter
resten är nitlotter
det som är det absolut vackraste för två människor
kan vara hjärtskärande för dem som hamnar utanför tvåsamheten
en dröm som krossas,
en vän som lämnas,
ett annat hjärta som går i tusen bitar i samma sekund som deras två hjärtan blir ett helt hjärta
för mitt i allt lyckovimmel står alltid någon en bit utanför ruset med nedslagen blick
den som drog nitlotten och inte lyckolotten


ROOM







http://emmabredell.blogg.se/ rum! åh vad mysigt eller hur.. :)

++++


natacha peyre.

never say never.

Tumblr_lfyfzrychy1qgxys5o1_500_large

i love you

a sentence
three words
twelwe letters
four vowels
eight consonants
i love you

123

Tumblr_leorvl2imc1qc14ico1_500_large

-

" bli inte glad om han smsar,
bry dig inte om han ringer.
gå inte och längta tills han ska höra av sig igen,
det är att hoppas på för mycket.
har du inga förväntningar kan du inte bli besviken.
klandra inte dig själv om något går snett,
lägg skulden på någon annan.
det man inte vet lider man inte av.
för ingen ska fan få ta ifrån dig din stolthet.

men jag har fastnat i fällan.
mitt hjärta slår dubbelslag när han smsar och ringer.
klart jag går och längtar efter honom,
det är han jag tänker på varje sekund.
jag vet att man inte ska hoppas på för mycket,
men jag kan bara inte låta bli "

IPHONE

Tumblr_lhtagrak2o1qcgbako1_500_large
Tumblr_lhkwkn4who1qftbygo1_500_large
Tumblr_lhrt20kz4v1qg02tpo1_500_large
Tumblr_lghipgl5rd1qgp1fuo1_500_large
Tumblr_lgzuo35oj11qfe72jo1_500_large
älskar min iphone! du är bäst honey.. haha fast du irriterar mig med att va så seg ibland.
bättre mobil får man faktiskt leta efter.. :)

BELIEVER

Beleza7_large
Tumblr_lhsuuyywt51qdrcggo1_500_large

vilken härlig dag detta har varit! slutade redan kl elva och drog sedan till gymmet och körde nån timme! Köpte en banan swebar mums. Har precis gjort färskpressad apelsinjuice, såå himla gott verkligen! Nyttigt kan vara himla gott det med. Ikväll blir det fruktsallad: jordgubbar, äpple och nötter, istället för tårta. Funkar det med!

I THINK SHE IS PERFECT

Tumblr_ldr986hniy1qa9upho1_400_large
Tumblr_l5pl85b3rk1qct1goo1_400_large
Tumblr_l44q1vgd0u1qaltr7o1_400_large
Tumblr_l9v96zzf5d1qbd2hio1_500_large

ENOUGH IS NEVER ENOUGH

Tumblr_lhlc7iywb21qdquqyo1_500_large
Tumblr_lh4264bwuc1qbun71o1_500_large
Tumblr_lgz6qhrwqs1qhsl95o1_500_large
Tumblr_lh2pjpodkg1qczr0to1_500_large
Tumblr_lgoa2aoisy1qa5ambo1_500_large
so lovely, ♥

Losing Weight, Gaining Happiness

Tumblr_lao81sjuwi1qd270co1_1280_large

• Motivation är nyckeln, du måste träna kontinuerligt alltså träna ett antal gånger i veckan samtidigt som du oftast äter nyttigt. Det finns ingen mirakelkur som många tror, det går inte att sitta framför Tv:n med nån "AB Master 2000" på magen och tro att man får magrutor, det fungerar inte så. Du måste vilja träna annars kommer du att lägga av efter ett tag av att tvinga dig ut i löpspåret eller vilken aktivitet du valde. Välj något du tycker är roligt att göra och du kommer att ha roligt och samtidigt se resultaten komma. Ta mig som exempel jag älskar att lira fotboll och gymmet är också något jag tycker är roligt att gå till speciellt när man har sällskap av en polare. Det kan också vara en bra motivations höjare, att om du tar med en kompis till din aktivitet så kan ni peppa varandra och det blir roligare att utföra själva aktiviteten.


• Magrutor handlar nästan bara om underhudsfett, om du inte ser dina magrutor behöver du deffa ner ditt underhudsfett för att de ska synas. Att samtidigt göra styrkeövningar för magen är ju självklart bra.


• Om du vet med dig att du inte äter nyttigt kan det vara bra att ändra på sig gradvis för att det inte ska bli för jobbigt. Om vi säger att du inte äter frukost eller att du dricker Oboy och äter en chocklad kaka, så kan du börja att ändra det och inte alla mål mat då man lätt tappar motivation när det blir för mycket.


• Bra övningar för magen är till exempel situps, crunches, benlyft och de svårare dragonflags.

• En vältränad mage eller bål är inte bara snyggt utan även väldigt bra för att stabilisera kroppen och det hjälper din rygg mycket också vilket är bra för att förebygga ryggskador.

läs mer; http://www.magrutor.net/traningstips.html 


AUDRINA "THE HILLS"

Tumblr_l8eibozmfl1qaal0co1_500_large
älskar audrinas kavaj! ++

-

Crunches är en bra övning som är lätt att utföra och du behöver inget annat än din egen kropp och ett golv eller en bänk.

Dragon flags är en bra övning men har en ganska hög svårighetsgrad, många kan inte göra dragonflags utan träning men vill man testa en lite mer utmanade övning när man tränat ett tag så är denna övning perfekt.

Cable crunches, om du går på ett gym är det här en övning du kan göra.

Plankan, statisk träning för mage och korsrygg.


give me summer

Moyee_large

"tänk att få gå barfota på stranden, sola, grilla, njuta, shoppa, va brun, bada.. åh sommar vart är du?"

peaches and more

7409894_oqtoz6xz_c_large
Tumblr_lh7qpdflxh1qardeao1_500_large
Tumblr_l7lcqrgvgp1qa05yvo1_500_large
istället för att gotta mig med godis, läsk osv så äter jag lite "lyxigare" frukter istället!:) älskar frukt och dessutom är det nyttigt! okej, man ska inte äta FÖR mycket eftersom frukt innehåller mycket fruktsocker, men lagom mängd är super ;-) NEXT- sticka till gymmet nån timme.

JUST DO IT

Tumblr_lfkejozfdg1qd9n9wo1_500_large
har ont i hela kroppen.. har börjat träna vanligt gym nu, eftersom jag typ endast körde pass innan.. några dagar sen hade jag en halvtimmes PT och han berättade att träna lösa vikter gav MYCKET mer resultat. Så nu ser schemat ut såhär i fortsättningen (per vecka);

3gånger vanligt gym
2gånger danspass, spinning eller bodypump

han sa att man redan ska se resultat efter 3-4veckor, om jag äter rätt alltså. lär bli spännande!

MAKE YOUR DREAMS REALITY ♥

Tumblr_lf191wuv201qd32hio1_500_large

LUSH

Tumblr_lhd0mm9f2r1qfqgwho1_500_large
Tumblr_lheodfbygp1qfly3po1_500_large
Tumblr_lh2x70y6mv1qbuhado1_500_large
Tumblr_lgdj9hizir1qga2oyo1_500_large
åhhh... så fint eller hur! Synd att närmaste lush affär ligger flera timmar härifrån. fast kanske tur.. skulle nog varit stamkund annars! hehe..

LOVE

5271825671_f4503d09d7_z_large
Tumblr_l78wamarbg1qa7jilo1_500_large
Tumblr_lc6yxitwmg1qe0jr1o1_500_large
kan inte förklara min kärlek till bodylotions haha... fick hem min victoria secret bodybutter igår! Love spell, luktar guuuuuudomligt! är sugen på att beställa hem pear glacé också, tänk vad gott den måste lukta!♥

NOW IT'S SERIOUS

Tumblr_lgzagrqb7p1qdss66o1_500_large

Tumblr_lev5ubpu2l1qg9efro1_500_large
nu e detta verkligen allvar med träning och allt! har 3månader på mig till sommaren... får väll göra så gott jag kan! Men 5pass i veckan ska jag ha i alla fall.

SUMMER

Tumblr_lh3okgiuoh1qdblj9o1_500_large
Tumblr_lhch3picsl1qbw99bo1_500_large
herregud jag vill också se ut som hon till höger på sista bilden.. vilken pangbrud!!

RSS 2.0